Κεραλοιφή με λάδι τριαντάφυλλο


Κεραλοιφή με λάδι τριαντάφυλλο και αιθέριο έλαιο Ylang-Ylang. 
Ιδανική για πρόληψη και καταπολέμηση των ρυτίδων και των ραγάδων.
Κατάλληλη και για τα χείλη ως ενυδατικό και προστατευτικό lip balm.
Περιέχει μελισσοκέρι, ελαιόλαδο, λάδι τριαντάφυλλου, αμυγδαλέλαιο, αιθέριο έλαιο Ylang-Ylang.


Το μελισσοκέρι είναι ένα καταπληκτικό συστατικό. Πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο μαλακώνει την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για άτομα με ξερό, ευερέθιστο ή πολύ ευαίσθητο δέρμα. Επίσης έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αποτελεί «ασπίδα προστασίας» έναντι της περιβαλλοντολογικής μόλυνσης. 

Το λάδι Τριαντάφυλλου είναι ένα από τα καλύτερα αντιγηραντικά έλαια και το ιδανικότερο για την αναγέννηση των ιστών της επιδερμίδας. Βοηθά στη μάχη ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση. Προάγει την επούλωση των ουλών και βοηθά στην αντιμετώπιση των ραγάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της ψωρίασης, της νευροδερματίτιδας και του ηλιακού εγκαύματος, μειώνει τις ευρυαγγείες, τους κιρσούς και τις ραγάδες, καθώς αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου και ελαστίνης. Χρησιμοποιείται σε όλο το σώμα αλλά θεωρείται ιδανικό για τη φροντίδα του λαιμού, του ντεκολτέ και του στήθους και φυσικά του προσώπου.

Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και Ε. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά τους ερεθισμούς του δέρματος. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και είναι ιδιαίτερα τονωτικό για ξηρές κ ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το αιθέριο έλαιο Υλάνγκ-Υλάνγκ είναι αντισηπτικό, χαλαρωτικό και μειώνει την αρτηριακή πίεση. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη φροντίδα του λιπαρού δέρματος.

Η κεραλοιφή είναι μια πανάρχαιη συνταγή περιποίησης του δέρματος και καλλωπισμού.Παρασκευάζεται με εντελώς φυσικά και πολύ ευεργετικά συστατικά. Χαρακτηρίζεται από μια απλότητα αλλά και από αξιοθαύμαστα πολυποίκιλες  εφαρμογές και αποτελεσματική δράση για υγιέστατο δέρμα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου