Κεραλοιφή με λάδι κισσού και αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου


Κεραλοιφή με ειδική μαλακή υφή που την καθιστά ιδανική για απαλό μασάζ.
Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και προλαμβάνει τις ευρυαγγείες.
Κατάλληλη για μόλωπες και πρηξίματα.


Περιέχει μελισσοκέρι, ελαιόλαδο, βαλσαμόλαδο, λάδι κισσού, αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου και κανέλα.

Το ελαιόλαδο περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά (βιταμίνη Ε και πολυφαινόλες), βιταμίνες και ανόργανες ουσίες. Ως εκ τούτου, αναζωογονεί το δέρμα και διεγείρει τη φυσική υγρασία του. Απαλό μασάζ με αγνά προϊόντα που έχουν ως βάση το ελαιόλαδο και δεν περιέχουν κανενός είδους χημικά και σε συνδυασμό με άλλα δραστικά έλαια (λάδι κισσού, βαλσαμόλαδο, αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου) όπως αυτή η κεραλοιφή θα λειτουργήσει προληπτικά για τις ραγάδες και τη χαλάρωση.

Το μελισσοκέρι είναι ένα καταπληκτικό συστατικό. Πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο μαλακώνει την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για άτομα με ξερό, ευερέθιστο ή πολύ ευαίσθητο δέρμα. Επίσης έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αποτελεί «ασπίδα προστασίας» έναντι της περιβαλλοντολογικής μόλυνσης.


Το βαλσαμέλαιο ή σπαθόλαδο ή λάδι υπερίκου είναι γνωστό από την αρχαιότητα ως το λάδι που χρησιμοποιούσαν οι Σπαρτιάτες στρατιώτες για την επούλωση των πληγών τους. Σήμερα χρησιμοποιείται εξωτερικά για την ανακούφιση ερεθισμών- φλεγμονών, διαφόρων πληγών, δερματοπαθειών, μυικών πόνων και αιμοραϊδων. Περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, πρωτεϊνες και ιχνοστοιχεία. Είναι κατάλληλο για κάθε είδους χτυπήματα και μόλωπες. Η συγκεκριμένη κεραλοιφή είναι αποτελεσματική για κάθε ρευματικό πόνο και πόνους αρθρώσεων, ειδικά σε συνδυασμό με απαλό αλλά εντατικό μασάζ.

Το λάδι του κισσού χρησιμοποιείται ευρέως για την πρόληψη των ευρυαγγείων. Η ιδιότητά του να διαλύει τις υδρολιπώδεις περιοχές του σώματος το καθιστά το αποτελεσματικότερο λάδι στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, στην κατακράτηση υγρών και τα πρηξιματα που προέρχονται από αυτή. Μειώνει την κατακράτηση υγρών και βοηθά τον οργανισμό στην αποβολή τους και μαζί και των τοξινών. Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τις ευρυαγγείες γιατί έχει την ιδιότητα να συστέλλει τα αγγεία. 

Το αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου είναι γενικά τονωτικό και διεγερτικό όλου του σώματος (νευρικό και μυϊκό σύστημα, καρδιά και όχι μόνο). Είναι ευεργετικό, ειδικά αν χρησιμοποιείται παράλληλα με μασάζ γιατί η καλή τόνωση του κυκλορικού είναι πάρα πολύ σημεντική για την αντιμετώπιση των ευρυαγγείων. 

Η κανέλα έχει αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση αλλά και καταπραϋντικές ιδιότητες. Εκτός απ΄το ότι θα συμβάλει στην τόνωση του δέρματος, προσδίδει μια διακριτική και ευχάριστη μυρωδιά κανέλας στην αλοιφή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου