Κεραλοιφή με αγνό μελισσοκέρι και σπαθόλαδο (Σπαθαλοιφή)



Κεραλοιφή με αγνό μελισσοκέρι και βαλσαμόλαδο(τουλάχιστον 50% περιεκτικότητα).
Ιδανική για μυοχαλαρωτικό μασάζ αλλά και τη φροντίδα εγκαυμάτων και πληγών.
Κατάλληλη για μασάζ όπου το δέρμα χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση, και για εγκύους.


Περιέχει μελισσοκέρι, ελαιόλαδο, βαλσαμόλαδο(σπαθέλαιο).

Το μελισσοκέρι είναι ένα καταπληκτικό συστατικό. Πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο μαλακώνει την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για άτομα με ξερό, ευερέθιστο ή πολύ ευαίσθητο δέρμα. Επίσης έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αποτελεί «ασπίδα προστασίας» έναντι της περιβαλλοντολογικής μόλυνσης.

Το ελαιόλαδο περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά (βιταμίνη Ε και πολυφαινόλες), βιταμίνες και ανόργανες ουσίες. Ως εκ τούτου, αναζωογονεί το δέρμα και διεγείρει τη φυσική υγρασία του. Απαλό μασάζ με αγνά προϊόντα που έχουν ως βάση το ελαιόλαδο και δεν περιέχουν κανενός είδους χημικά αλλά και άλλα δραστικά έλαια όπως αυτή η κεραλοιφή θα λειτουργήσει προληπτικά για τις ραγάδες και τη χαλάρωση που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά.

Το βαλσαμέλαιο ή σπαθόλαδο ή λάδι υπερίκου είναι γνωστό από την αρχαιότητα ως το λάδι που χρησιμοποιούσαν οι Σπαρτιάτες στρατιώτες για την επούλωση των πληγών τους. Σήμερα χρησιμοποιείται εξωτερικά για την ανακούφιση ερεθισμών- φλεγμονών, διαφόρων πληγών, δερματοπαθειών, μυικών πόνων και αιμοραϊδων. Περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, πρωτεϊνες και ιχνοστοιχεία. Είναι κατάλληλο για κάθε είδους χτυπήματα και μόλωπες. Η σπαθαλοιφή είναι αποτελεσματική για κάθε ρευματικό πόνο και πόνους αρθρώσεων, ειδικά σε συνδυασμό με απαλό αλλά εντατικό μασάζ.

Η κεραλοιφή είναι μια πανάρχαιη συνταγή περιποίησης του δέρματος και καλλωπισμού.Παρασκευάζεται με εντελώς φυσικά και πολύ ευεργετικά συστατικά. Χαρακτηρίζεται από μια απλότητα αλλά και από αξιοθαύμαστα πολυποίκιλες  εφαρμογές και αποτελεσματική δράση για υγιέστατο δέρμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου