Κεραλοιφή με αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού


Κεραλοιφή με ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο και αιθέριο έλαιο πορτοκάλι.
Ιδανική για την ενυδάτωση και επούλωση των σκασμένων χεριών.
Κατάλληλη για την φροντίδα των ξηρών σημείων του δέρματος.
Περιέχει ελαιόλαδο, μελισσοκέρι, αμυγδαλέλαιο, αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού.

Το μελισσοκέρι είναι ένα καταπληκτικό συστατικό. Πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο μαλακώνει την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για άτομα με ξερό, ευερέθιστο ή πολύ ευαίσθητο δέρμα. Επίσης έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αποτελεί «ασπίδα προστασίας» έναντι της περιβαλλοντολογικής μόλυνσης.
Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και Ε. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά τους ερεθισμούς του δέρματος. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και είναι ιδιαίτερα τονωτικό για ξηρές κ ευαίσθητες επιδερμίδες.
Το ελαιόλαδο περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά (βιταμίνη Ε και πολυφαινόλες), βιταμίνες και ανόργανες ουσίες. Ως εκ τούτου, αναζωογονεί το δέρμα και διεγείρει τη φυσική υγρασία του.
Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, η οποία είναι πολύ σημαντική για τη καλή υγεία του δέρματος. Επίσης, έχει αντισηπτική και βακτηριοστατική δράση. Τέλος, συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα, στην προστασία των αγγείων και στην απομάκρυνση των πανάδων και των δυσχρωμιών.
Η κεραλοιφή είναι μια πανάρχαιη συνταγή περιποίησης του δέρματος και καλλωπισμού.Παρασκευάζεται με εντελώς φυσικά και πολύ ευεργετικά συστατικά. Χαρακτηρίζεται από μια απλότητα αλλά και από αξιοθαύμαστα πολυποίκιλες  εφαρμογές και αποτελεσματική δράση για υγιέστατο δέρμα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου