Φυσικό αντηλιακό λάδι με σησαμέλαιο και καροτέλαιο


Φυσικό αντηλιακό λάδι για όλο το σώμα.
Προστατεύει με φυσικό τρόπο καθώς περιλαμβάνει λάδια που έχουν από τη φύση τους δείκτη προστασίας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.
Με διακριτικό άρωμα καρύδα και ανανά που θυμίζει Pina-colada!


Περιέχει σησαμέλαιο, λάδι καρύδας, καροτέλαιο, λάδι μακαντάμια, ελαιόλαδο, σταφυλέλαιο.

Το σησαμέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1 και Β12. Περιέχει, επίσης, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες και άλλα στοιχεία που το κάνουν να δρα ενάντια στο κοκκίνισμα στις επιδερμίδας, τα σκασίματα και τις ρυτίδες. Δημιουργεί ένα πολύ καλό φίλτρο υπεριωδών ακτίνων με περίπου 10 βαθμούς προστασίας.

Το λάδι καρύδας, εκτός από πολύ βιταμίνη Ε, περιέχει φυσική γλυκερίνη που το καθιστά ιδανικό για το μαύρισμα και πολύ καλό φίλτρο των βλαβερών ακτίνων. Δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα για την διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα. Έχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες και είναι απαραίτητο για την προστασία της επιδερμίδας από καψίματα και για την διατήρηση του μαυρίσματος. Επίσης, είναι πολύ απαλό και καθόλου λιπαρό υγρό και συμβάλλει στην εύκολη και γρήγορη απορρόφηση του αντηλιακού από το δέρμα.

Το καροτέλαιο περιέχει κυρίως την προβιταμίνη Α, που μετατρέπεται σε βιταμίνη Α και βοηθάει στην παραγωγή των κυττάρων. Γι αυτό το λόγο είναι ιδανικό αναζωογονιτικό αφού προστατεύει τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος αναζωογονόντας τους ιστούς και τα κύτταρα. Επίσης είναι πλούσιο σε Β καροτίνη καθώς και άλλες βιταμίνες και λιπαρά οξέα και μια σημαντική δράση του είναι το βαθύ μαύρισμα.

Το λάδι μακαντάμια έχει το χάρισμα να περιέχει λιπαρά οξέα όμοια με αυτά του δέρματος, γι αυτό απορροφάται εύκολα και γρήγορα από την επιδερμίδα. Δρα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες επιδρώντας θετικά στον μεταβολισμό του δέρματος και προστατεύει φυσικά από τον ήλιο, αφού έχει φυσικό δείκτη προστασίας περίπου 5 SPF.

Το ελαιόλαδο από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα θεωρείται μία από τις καλύτερες φυσικές θεραπευτικές ουσίες για την φροντίδα του δέρματος. Το ελαιόλαδο περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά (βιταμίνη Ε και πολυφαινόλες), βιταμίνες και ανόργανες ουσίες. Ως εκ τούτου, αναζωογονεί το δέρμα και διεγείρει τη φυσική υγρασία του. Αποτελεί την πρώτη φυσική επιλογή για τη θεραπεία και επούλωση των εγκαυμάτων αλλά και την πρόληψή τους.

Το σταφυλέλαιο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λινολεϊκό οξύ, ένα λιπαρό οξύ απαραίτητο για τις κυτταρικές μεμβράνες και το δέρμα, που το καθιστά από τη μια ως ένα εξαιρετικά χρήσιμο έλαιο για τη θεραπεία πολλών δερματικών προβλημάτων και από την άλλη ως ένα θαυμάσιο ενυδατικό έλαιο που πραγματικά τρέφει την επιδερμίδα. Χαρίζει μια μοναδική λάμψη στο δέρμα χωρίς ίχνος λιπαρότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου