Peeling σώματος με βούτυρο κακάο


Απολέπιση σώματος με φυσικά άλατα, βούτυρο κακάο και αμυγδαλέλαιο.
Αφήνει την επιδερμίδα πολύ απαλή και ενυδατωμένη.


Περιέχει φυσικά άλατα, ελαιόλαδο, βούτυρο κακάο, αμυγδαλέλαιο, άρωμα σοκολάτας.

Μείγμα από άλατα εξαιρετικής ποιότητας, όπως άλατα ιμαλαΐων και άλατα από τη νεκρά θάλασσα, που είναι πολύ ευεργετικά για το δέρμα και ιδανικά για την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Το ελαιόλαδο περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά (βιταμίνη Ε και πολυφαινόλες), βιταμίνες και ανόργανες ουσίες. Ως εκ τούτου, αναζωογονεί το δέρμα και διεγείρει τη φυσική υγρασία του.

Το βούτυρο κακάο έχει ισχυρές ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται ευρύτατα στην κοσμητολογία γιατί θρέφει την επιδερμίδα βαθειά και διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος.

Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και Ε. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά τους ερεθισμούς του δέρματος. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και είναι ιδιαίτερα τονωτικό για ξηρές κ ευαίσθητες επιδερμίδες.

Χρησιμοποιείται 1-2 φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια χλιαρού μπάνιου στις περιοχές που το έχουν ανάγκη όπως αγκώνες και γόνατα αλλά και σε όλο το σώμα. Απλώνεται με απαλό μασάζ και ξεβγάζεται με άφθονο νερό. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και αφήνει την επιδερμίδα πολύ απαλή και λαμπερή. Ενώ χαρίζει υπέροχο άρωμα σοκολάτας. Συνδυάζεται τέλεια με την κρέμα σώματος και το σαπούνι ελαιολάδου με βούτυρο κακάο και άρωμα σοκολάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου