Σαπούνι χειροποίητο απολεπιστικό με καφέ


Σαπούνι απολεπιστικό με λάδι καρύδας, κόκκους τριμμένου καφέ και ευχάριστο άρωμα cappuccino.
Ιδανικό για την καθημερινή περιποίηση και απολέπιση του σώματος, ειδικά ενόψει καλοκαιριού.
Κατάλληλο για την κανονική επιδερμίδα.
Συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.


Περιέχει ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, κόκκους από τριμμένο καφέ και κανέλα, άρωμα cappuccino.

Το ελαιόλαδο περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά (βιταμίνη Ε και πολυφαινόλες), βιταμίνες και ανόργανες ουσίες. Ως εκ τούτου, αναζωογονεί το δέρμα και διεγείρει τη φυσική υγρασία του.

Το λάδι καρύδας είναι ένα πολύ θρεπτικό έλαιο για το δέρμα. Περιέχει μεσαίας αλυσίδας τριγλυκερίδια που είναι φυσικά λύπη, τα οποία εισχωρούν βαθιά, ενυδατώνουν και λειτουργούν σαν προστατευτικό "τείχος" ενάντια στην περιβαντολογική μόλυνση και τις ελεύθερες ρίζες.Το λάδι καρύδας είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά όπως βιταμίνη Ε και στα φυσικά αντιβακτηριδιακά οξέα. Έχει την ιδιότητα να μαλακώνει το δέρμα και ταυτόχρονα να το ενισχύει με αντιοξειδωτικά ενώ επιταχύνει την ανάπλασή του.

Ο καφές έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και γι αυτό αποτελεί αξιοσημείωτο συστατικό για τη φροντίδα του δέρματος. Επίσης, τα φυσικά έλαια του καφέ βοηθούν και στον καθαρισμό του δέρματος προσφέροντάς του ανανέωση και ζωντάνια. Η απολέπιση με τη βοήθεια του τριμμένου καφέ εκτός από την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος θα συμβάλει στην τόνωση, την ενυδάτωση και την επαναφορά της σφριγηλότητας του δέρματος. Οι ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητές του σε συνδυασμό με απαλό μασάζ καταπολεμούν το πρόβλημα της κυτταρίτιδας.

Το άρωμα cappuccino είναι ένα διακριτικά γλυκό άρωμα καφέ. Περιέχει εκτός από νότες καφέ και νότες κανέλας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου