Κεραλοιφή με μαστίχα Χίου



Κεραλοιφή με μαστιχέλαιο και φυσική μαστίχα Χίου.
Ιδανική για την φροντίδα όλων των τύπων δέρματος.
Περιέχει ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, μελισσοκέρι, μαστιχέλαιο και φυσική μαστίχα χίου.
Το μελισσοκέρι είναι ένα καταπληκτικό συστατικό. Πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο μαλακώνει την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για άτομα με ξερό, ευερέθιστο ή πολύ ευαίσθητο δέρμα. Επίσης έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αποτελεί «ασπίδα προστασίας» έναντι της περιβαλλοντικής ρύπανσης.
Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και Ε. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά τους ερεθισμούς του δέρματος. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και είναι ιδιαίτερα τονωτικό για ξηρές κ ευαίσθητες επιδερμίδες.
Το ελαιόλαδο περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά (βιταμίνη Ε και πολυφαινόλες), βιταμίνες και ανόργανες ουσίες. Ως εκ τούτου, αναζωογονεί το δέρμα και διεγείρει τη φυσική υγρασία του.
Το μαστιχέλαιο έχει σημαντική αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ είναι γεγονός ότι αποτελεί φυσικό αντιοξειδωτικό.
Η φυσική μαστίχα Χίου διαθέτει μοναδικές ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Πιο συγκεκριμένα, συμβάλει στην επούλωση τραυμάτων και στην ανάπλαση της επιδερμίδας. Η μαστίχα αποτελεί μαι απόλυτα φυσική ρυτίνη και γι αυτό παρουσιάζει άριστες επουλωτικές και συγκολλητικές ιδιότητες, ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα οποιασδήποτε ανεπιθύμητης παρενέργειας στο δέρμα. Το ιδιαίτερο άρωμά  της της προσδίδει μια μοναδικότητα ανάμεσα στις πρώτες ύλες με καλλυντικές ιδιότητες.
Η κεραλοιφή είναι μια πανάρχαιη συνταγή περιποίησης του δέρματος και καλλωπισμού.Παρασκευάζεται με εντελώς φυσικά και πολύ ευεργετικά συστατικά. Χαρακτηρίζεται από μια απλότητα αλλά και από αξιοθαύμαστα πολυποίκιλες  εφαρμογές και αποτελεσματική δράση για υγιέστατο δέρμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου