Χαλαρωτικό και θεραπευτικό λάδι για μασάζ


Χαλαρωτικό και θεραπευτικό λάδι για μασάζ σε πρόσωπο και σώμα.
Ιδανικό για την επιδερμίδα που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση (όπως ώριμα δέρματα, ραγάδες, ουλές).
Περιέχει βαλσαμέλαιο, αιθέριο έλαιο λεβάντας, αιθέριο έλαιο υλάνγκ-υλάνγκ.

Το βαλσαμέλαιο ή αλλιώς σπαθόλαδο παράγεται από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας και άνθη υπερίκου, αλλιώς σπαθόχορτο, με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης τουλάχιστον για δύο μήνες. Έτσι η ωρίμανση γίνεται με εντελώς φυσικό τρόπο. Περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, πρωτεΐνες, ιχνοστοιχεία, και αποτελεί ένα φυσικό προϊόν με εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες.Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την ισχιαλγία και για κάθε ρευματικό πόνο, πόνους αρθρώσεων και την υδρωπικία. Είναι κατάλληλο για κάθε είδους πληγές, χτυπήματα, μώλωπες και φλεγμονές, καθώς και για εγκαύματα και τσιμπήματα. Επίσης είναι ιδανικό για κράμπες, πιασίματα και πονοκεφάλους, ειδικά σε συνδυασμό με την λεβάντα.


Το βαλσαμέλαιο μαζί με αιθέριο έλαιο λεβάντας και υλάνγκ-υλάνγκ αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν της φύσης.


Το αιθέριο έλαιο του υλάνγκ-υλάνγκ είναι αντισηπτικό, χαλαρωτικό και μειώνει την αρτηριακή πίεση. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη φροντίδα του λιπαρού δέρματος. Επίσης είναι πολύ αρωματικό, κατευναστικό και εξισορροπητικο του νευρικού συστήματος. Συνίσταται για χαλάρωση, τόνωση αλλά και για αισθησιακό μασάζ. Βοηθάει στη βελτίωση της διάθεσης και τη μείωση του στρές. Το αιθέριο έλαιο του υλάνγκ-υλάνγκ θεωρείται από τα βασικότερα στη κοσμητολογία γιατί βοηθάει στην αποκατάσταση του ιστού της επιδερμίδας.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι επίσης από τα πιο σημαντικά έλαια και είναι ιδανικό ακόμα και για παιδιά. Είναι πολύ αρωματικό, χαλαρωτικό και ελαφρά υπνωτικό. Έχει αντισηπτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται στην επούλωση τραυμάτων. Η προσθήκη της λεβάντας στο βαλσαμέλαιο ενισχύει την αντιφλεγμονώδη, αντισπασμοδική και παυσίπονη δράση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου