Ενυδατική κρέμα προσώπου με αιθέρια έλαια


Κρέμα ενυδατική και καταπραϋντική για την καθημερινή περιποίηση του δέρματος.
Με αιθέρια έλαια λεβάντας, πορτοκαλιού και υλάνγκ-υλάνγκ.
Με τέτοιο συνδυασμό ελαίων ώστε να φροντίζει τέλεια όλους τους τύπους δέρματος.
Ιδανική για επιδερμίδες νεαρής ηλικίας.


Περιέχει σταφυλέλαιο, αμυγδαλέλαιο, αιθέρια έλαια λεβάντας, πορτοκαλιού και υλάνγκ-υλάνγκ.

Το σταφυλέλαιο έχει στυπτικές ιδιότητες και κατά συνέπεια είναι ιδανικό για την σύσφιξη του δέρματος.Το γεγονός ότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λινολεϊκό οξύ, ένα λιπαρό οξύ απαραίτητο για τις κυτταρικές μεμβράνες και το δέρμα, το καθιστά από τη μια ως ένα εξαιρετικά χρήσιμο έλαιο για τη θεραπεία της ακμής και άλλων δερματικών προβλημάτων και από την άλλη ως ένα θαυμάσιο ενυδατικό έλαιο που πραγματικά τρέφει την επιδερμίδα. Χαρίζει μια μοναδική λάμψη στο δέρμα χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Είναι ιδανικό για μεικτά δέρματα, λιπαρά ή με προβλήματα ακμής.

Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε μέταλλα, βιταμίνες και πρωτεΐνες. Είναι ιδανικό για το ξηρό, ευαίσθητο ακόμα και ερεθισμένο δέρμα. Όμως, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι μαλακτικό, αναζωογονητικό και θρεπτικό. Ως ένα εξαιρετικό φυσικό υδατικό, ισορροπεί την υγρασία του δέρματος, βελτιώνει την επιδερμίδα και δίνει μια νεανική εμφάνιση στο πρόσωπο.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι διάσημο για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για τη φροντίδα εγκαυμάτων. Αυτή η καταπραϋντική του ιδιότητα το καθιστά ιδανικό για τη περιποίηση του δέρματος που ταλαιπωρείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως κρύο, αέρας, ήλιος, σκόνη. Ενδείκνυται για περιπτώσεις μικτού δέρματος.

Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, η οποία είναι πολύ σημαντική για τη καλή υγεία του δέρματος. Επίσης, έχει αντισηπτική και βακτηριοστατική δράση. Δρα εξισορροπητικά με αποτέλεσμα τη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Τέλος, συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα, στην προστασία των αγγείων και στην απομάκρυνση των πανάδων και των δυσχρωμιών.

Το αιθέριο έλαιο του Υλάνγκ-Υλάνγκ είναι αντισηπτικό, χαλαρωτικό και μειώνει την αρτηριακή πίεση. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη φροντίδα του λιπαρού δέρματος. Επίσης είναι πολύ αρωματικό, κατευναστικό και εξισορροπητικο του νευρικού συστήματος. Συνίσταται για χαλάρωση, αλλά και τόνωση. Το αιθέριο έλαιο του υλάνγκ-υλάνγκ θεωρείται από τα βασικότερα στη κοσμητολογία γιατί βοηθάει στην αποκατάσταση του ιστού της επιδερμίδας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου