Αντικυτταριτιδική κρέμα με δενδρολίβανο


Κρέμα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους αλλά και για την πρόληψη των ευρυαγγείων.
Με αιθέρια έλαια δενδρολίβανου και γκρέιπφρουτ κατά της κυτταρίτιδας και μέντας για περισσότερη τόνωση του δέρματος.


Περιέχει εκχύλισμα κισσού, λάδι φυκιών, σταφυλέλαιο, αιθέρια έλαια δενδρολίβανου, γκρέιπφρουτ και μέντας.


Το εκχύλισμα των φύλλων του κισσού χρησιμοποιείται ευρέως για την θεραπεία της κυτταρίτιδας και την πρόληψη των ευρυαγγείων. Η ιδιότητά του να διαλύει τις υδρολιπώδεις περιοχές του σώματος το καθιστά το αποτελεσματικότερο λάδι στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Μειώνει την κατακράτηση υγρών και βοηθά τον οργανισμό στην αποβολή τους και μαζί και των τοξινών.
Το λάδι φυκιών, είναι επίσης εκχύλισμα και χρησιμοποιείται κυρίως για την πρόληψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.Είναι πλούσιο σε συστατικά που το καθιστούν πολύ ευεργετικό και δραστικό σε αυτές τις περιπτώσεις. Είναι πλούσιο σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία, λιπαρά οξέα και αντιοξειδοτικές ουσίες, ενώ έχει μεγάλη περιεκτικότητα και σε ιώδιο.
Το σταφυλέλαιο περιέχει πολύ λινολεϊκό οξύ και γι αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο σε όλα τα προϊόντα περιποίησης δέρματος. Το λινολεϊκό οξύ αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα προσφέρει βάθεια ενυδάτωση. Επίσης, περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2 και Ε.
Το αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου είναι γενικά τονωτικό και διεγερτικό όλου του σώματος (νευρικό και μυϊκό σύστημα, καρδιά και όχι μόνο). Είναι ευεργετικό, ειδικά αν χρησιμοποιείται παράλληλα με μασάζ γιατί η καλή τόνωση του κυκλορικού συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
Το αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ είναι από τα πιο απαραίτητα κατά της κυτταρίτιδας αλλά και της κατακράτησης υγρών. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και αντιοξειδοτικές ιδιότητες. Επίσης είναι στυπτικό και τονωτικό. Απολυμαίνει και τονώνει το δέρμα.
Το αιθέριο έλαιο μέντας είναι πολύ αρωματικό και δροσιστικό. Ενώ καταπολεμά την κόπωση και την αδυναμία, ταυτόχρονα, περιποιείται την επιδερμίδα και την αφήνει υπέροχα καθαρή και λαμπερή χάρη στην μενθόλη που περιέχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου