Τονωτική λοσιόν για το πρόσωπο


Τονωτική λοσιόν για το πρόσωπο με ανθόνερο από γεράνι και αιθέρια έλαια λεβάντας και τεϊόδενδρου.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
Ιδανικό για νεανική μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα.


Περιέχει ανθόνερο από γεράνι, αιθέριο έλαιο λεβάντας και αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρου.

Το ανθόνερο γερανίου είναι το καθαρό αποσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου ελαίου του γερανίου. Ρυθμίζει τέλεια τις ορμόνες της επιδερμίδας, γι αυτό χρησιμοποιείται συνήθως στη περιποίηση του προσώπου εφήβων. Συμβάλλει στη μείωση της λιπαρότητας του δέρματος και στην αποκατάσταση της φυσιολογικής ροής του σμήγματος. Ανεξαρτήτου ηλικίας, το ανθόνερο γερανίου είναι κατάλληλο για τις λιπαρές επιδερμίδες, αφού επαναφέρει την ισορροπία. 

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι διάσημο για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για τη φροντίδα εγκαυμάτων. Αυτή η καταπραϋντική του ιδιότητα το καθιστά ιδανικό για τη περιποίηση του δέρματος που ταλαιπωρείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως κρύο, αέρας, ήλιος, σκόνη. Ενδείκνυται για περιπτώσεις μικτού δέρματος.

Το αιθέριο έλαιο τεϊόδενδρου περιέχει εκείνα τα συστατικά του που το έχουν καταστήσει αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση διαφόρων ασθενειών. Χάρη στη σημαντική αντιμικροβιακή δράση του, αναστέλει την ανάπτυξη των μυκήτων ενώ, συγχρόνως, καθαρίζει τους πόρους του δέρματος και περιορίζει την εμφάνιση δερματολογικών προβλημάτων, όπως η ακμή. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου