Λοσιόν προστασίας από τα κουνούπια με αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου


Ο απόλυτα φυσικός τρόπος να αποφύγεις κουνούπια και άλλα ενοχλητικά έντομα.
Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.
Σε μπουκαλάκι με spray για ευκολία στη χρήση.


Περιέχει ανθόνερο μέντας, αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου και σιτρονέλας.

Το ανθόνερο μέντας είναι δροσιστικό και καταπραϋντικό, αφού ανακουφίζει και καταπραΰνει την επιδερμίδα από ηλιακά εγκαύματα, ερεθισμούς και φαγούρα. Έχει αντιβακτηριακή και στυπτική δράση, καθώς καθαρίζει την επιδερμίδα, τονώνει το δέρμα και αποκαθιστά την λάμψη του. Γενικά, καταπραΰνει τη φλόγωση και μειώνει κάθε είδους ερυθρότητα.

Το αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου χρησιμοποιείται ευρέως ως εντομοαπωθητικό αλλά και ως αντισηπτικό για διάφορα δερματικά προβλήματα. Έχει σημαντική βακτηριοστατική δράση. Διώχνει τα κουνούπια αλλά ανακουφίζει και από τα τσιμπήματα.

Το αιθέριο έλαιο σιτρονέλας έχει έντονη απωθητική δράση κατά των κουνουπιών. Επίσης, χάρη στις ισχυρές αντισηπτικές και βακτηριοστατικές ιδιότητές του αποτελεί ένα καλό αποσμητικό κατά της υπερβολικής εφίδρωσης και για τα λιπαρά δέρματα. Αποτελεί ένα ισχυρό αιθέριο έλαιο και με αρκετά έντονο άρωμα, επομένως καλό είναι να αποφεύγεται στους τρεις πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Το εντομοαπωθητικό spray διατίθεται και χωρίς τη σιτρονέλα και είναι εξίσου δραστικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου