Ενυδατική κρέμα για τα κάτω άκρα


Με ειδική σύνθεση αιθέριων ελαίων για βαθειά ενυδάτωση και προστασία από την κακοσμία.
Ιδανική για καθημερινή χρήση ώστε τα πόδια να είναι πάντα απαλά και υγειή.
Προλαμβάνει τον σχηματισμό σκληρού δέρματος, ρόζων και σημείων πίεσης.



Περιέχει αμυγδαλέλαιο, αιθέρια έλαια λεβάντας, μέντας και λεμονιού.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι διάσημο για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για τη φροντίδα εγκαυμάτων. Αυτή η καταπραϋντική του ιδιότητα το καθιστά ιδανικό για τη περιποίηση του δέρματος που ταλαιπωρείται από παράγοντες όπως η πολύωρη παραμονή σε κλειστά παπούτσια. Η λεβάντα συμβάλλει επίσης στην ανακούφιση της αίσθησης βάρους και πονεμένων ποδιών που προκαλείται από την ορθοστασία αλλά και την πολύωρη καθιστική εργασία όπως και στην αντιμετώπιση της κακοσμίας.

Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε μέταλλα, βιταμίνες και πρωτεΐνες. Είναι ιδανικό για το ξηρό, ευαίσθητο ακόμα και ερεθισμένο δέρμα. Όμως, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι μαλακτικό, αναζωογονητικό και θρεπτικό. Ως ένα εξαιρετικό φυσικό υδατικό, ισορροπεί την υγρασία του δέρματος, βελτιώνει την επιδερμίδα και προλαμβάνει τα σκασίματα της φτέρνας. Ενυδατώνει βαθειά ενώ τα πολύτιμα στοιχεία του, εκτός από το δέρμα, ευεργετούν και τα νύχια διατηρώντας τα υγειή και προσδίδοντας μια φυσική λάμψη.

Το αιθέριο έλαιο μέντας είναι πολύ αρωματικό και δροσιστικό. Ενώ καταπολεμά την κόπωση και την αδυναμία, ταυτόχρονα, περιποιείται την επιδερμίδα και την αφήνει υπέροχα καθαρή και λαμπερή χάρη στην μενθόλη που περιέχει. Δίνει στην κρέμα δροσιστική και αναζωογονιτική δράση που είναι απαραίτητη για κουρασμένα και πρησμένα πόδια λόγω εργασίας, είτε εγκυμοσύνης είτε ταλαιπωρίας από κιρσούς και φλεβίτη.

Το αιθέριο έλαιο λεμονιού βοηθά στην καταπολέμηση του πρηξίματος. Η φυσική περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C και οι πλούσιες ιδιότητές του το καθιστούν απαραίτητο για την περιποίηση του δέρματος των ποδιών που ταλαιπωρείται τόσο πολύ. Έχει αντιμυκητιακή και αντιβακτηριακή δράση, στυπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

1 σχόλιο:

  1. Pokies Casino – A Complete Guide
    It's a slot machine. The machine consists of 20 different kinds titanium tube of symbols. There are no jackpots, there is only 1xbet 우회 주소 a 슬롯머신 few jackpots, 슈어 벳 there is only one jackpot. 강원랜드

    ΑπάντησηΔιαγραφή