Σαπούνι ελαιολάδου και μέντας, απολεπιστικό


Σαπούνι με αγνό ελαιόλαδο, αιθέριο έλαιο μέντας και τριμμένο κουκούτσι ελιάς.
Ιδανικό για την καθημερινή περιποίηση και απολέπιση του σώματος.
Κατάλληλο για την κανονική επιδερμίδα.
Αρωματικό και τονωτικό για σώμα και πνεύμα.

Περιέχει ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο, αιθέριο έλαιο μέντας, τριμμένο κουκούτσι ελιάς.


Το ελαιόλαδο περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά (βιταμίνη Ε και πολυφαινόλες), βιταμίνες και ανόργανες ουσίες. Ως εκ τούτου, αναζωογονεί το δέρμα και διεγείρει τη φυσική υγρασία του.

Το λάδι καρύδας είναι πολυ θρεπτικό και ενυδατικό ενώ χαρίζει στο σαπούνι πλούσιο αφρό και ενισχύει την καθαριστκή του ιδιότητα.

Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και Ε. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά τους ερεθισμούς του δέρματος. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και είναι ιδιαίτερα τονωτικό για ξηρές κ ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το αιθέριο έλαιο μέντας είναι πολύ αρωματικό και δροσιστικό. Βοηθά στην τόνωση και τη διαύγεια του εγκεφάλου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά της αδυναμίας, του πονοκεφάλου, του πυρετού, ακόμα και της ναυτίας. Ένα αφρόλουτρο με το σαπούνι μέντας σε αυτές τις περιπτώσεις θα αναζωογονήσει σώμα και πνεύμα. Ενώ καταπολεμά την κόπωση και την αδυναμία, ταυτόχρονα, περιποιείται την επιδερμίδα και την αφήνει υπέροχα καθαρή και λαμπερή χάρη στην μενθόλη που περιέχει.

Το τριμμένο κουκούτσι ελιάς καθιστά το σαπούνι ένα πολύ καλό απολεπιστικό. Το δέρμα αποβάλει τα νεκρά κύτταρα ωστέ να παράξει νέα, άρα συμβάλει στην υγεία και τη λάμψη του δέρματος. Κάνοντας μασάζ με το σαπούνι, τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος κάτι το οποίο συμβάλει και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου