Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου με αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου


Κρέμα ενυδατική και αντιρυτιδική για την καθημερινή εικοσιτετράωρη φροντίδα του δέρματος.
Με αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου και μανταρινιού και λάδι μακαντάμια, θρέφει σε βάθος και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Περιέχει αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, μανταρινιού και λεβάντας, λάδι μακαντάμια και αμυγδαλέλαιο.

Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου, σύμβολο ομορφιάς και θηλυκότητας από την αρχαιότητα, αποτελεί την πρώτη γυναικεία επιλογή για την αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων. Είναι το ιδανικότερο έλαιο για το ξηρό και ώριμο δέρμα. Καταπραΰνει τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και τα σημάδια της κούρασης. 'Εχει στυπτική και τονωτική δράση, αναπλάθει την επιδερμίδα ενώ της χαρίζει μεταξένια υφή. 

Το αιθέριο έλαιο μανταρινιού είναι ένα απαλό και με λεπτό γλυκό άρωμα έλαιο. Είναι πολύ βοηθητικό στην ξηρή επιδερμίδα γιατί δρα διεγερτικά και τονωτικά. Χρησιμοποιείται ευρέως στην αρωματοθεραπεία ως καταπραϋντικό, αντισηπτικό και αντιρυτιδικό.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι διάσημο για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για τη φροντίδα εγκαυμάτων. Αυτή η καταπραϋντική του ιδιότητα το καθιστά ιδανικό για τη περιποίηση του δέρματος που ταλαιπωρείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως κρύο, αέρας, ήλιος, σκόνη. Ενδείκνυται για τη βασική φροντίδα όλων των τύπων δέρματος.

Το λάδι μακαντάμια παράγεται από τον καρπό του ομώνυμου δέντρου και είναι είδος καρυδιού. Έχει πολύ υψηλές ενυδατικές ιδιότητες και είναι ιδανικό για τις ώριμες και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Επίσης, έχει το χάρισμα να περιέχει λιπαρά οξέα όμοια με αυτά του δέρματος, γι αυτό απορροφάται εύκολα και γρήγορα από την επιδερμίδα. Δρα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες επιδρώντας θετικά στον μεταβολισμό του δέρματος και προστατεύει φυσικά από τον ήλιο, αφού έχει φυσικό δείκτη προστασίας περίπου 5 SPF.

Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε μέταλλα, βιταμίνες και πρωτεΐνες. Είναι ιδανικό για το ξηρό, ευαίσθητο ακόμα και ερεθισμένο δέρμα. Όμως, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι μαλακτικό, αναζωογονητικό και θρεπτικό. Ως ένα εξαιρετικό φυσικό υδατικό, ισορροπεί την υγρασία του δέρματος, βελτιώνει την επιδερμίδα και δίνει μια νεανική εμφάνιση στο πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου