Μαλακή κηραλοιφή για το αντρικό δέρμα.


Με αντισηπτικό λάδι καρύδας και αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλου που μαλακώνει και καταπραΰνει.
Ιδανική για εφαρμογή μετά το ξύρισμα.

Περιέχει μελισσοκέρι, ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο, αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλου.

Το μελισσοκέρι είναι ένα καταπληκτικό συστατικό. Πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο μαλακώνει την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για άτομα με ξερό, ευερέθιστο ή πολύ ευαίσθητο δέρμα. Επίσης έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αποτελεί «ασπίδα προστασίας» έναντι της περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Το ελαιόλαδο περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά (βιταμίνη Ε και πολυφαινόλες), βιταμίνες και ανόργανες ουσίες. Ως εκ τούτου, αναζωογονεί το δέρμα και διεγείρει τη φυσική υγρασία του.

Το λάδι καρύδας, εκτός από πολύ βιταμίνη Ε, περιέχει φυσική γλυκερίνη που το καθιστά ιδανικό για βαθειά ενυδάτωση και πολύ καλό φίλτρο των βλαβερών ακτίνων. Δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα για τη διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα. Έχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες και είναι απαραίτητο για την προστασία της επιδερμίδας από καψίματα και για τη διατήρηση της ομοιόμορφης όψης αφού έχει αντιφλογιστική και αντισηπτική δράση.Επίσης, είναι πολύ απαλό και καθόλου λιπαρό υγρό και συμβάλλει στην εύκολη και γρήγορη απορρόφηση της αλοιφής από το δέρμα.

Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και Ε. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά τους ερεθισμούς του δέρματος. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και είναι ιδιαίτερα τονωτικό για ξηρές κ ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλου έχει ουσιαστική επίδραση στο δέρμα και ενδείκνυται για διάφορες δερματικές παθήσεις, ανάμεσά τους οι ερεθισμοί, η λιπαρότητα και η ακμή. Θεωρείται ιδανικό για την ενυδάτωση και την αντιγήρανση του ανδρικού δέρματος και τη θεραπεία της ξηρότητας και των σκασιμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου