Ενυδατική κρέμα προσώπου κατά των ερεθισμών


Με φυσικό τζελ αλόης και λάδι καρύδας, προστατεύει από τους ερεθισμούς και έχει αντισηπτική δράση.
Ιδανική για το σκληρό ανδρικό δέρμα.
Κατάλληλη για βαθειά ενυδάτωση μετά το ξύρισμα.

Περιέχει λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο, αλόη βέρα, λάδι τριαντάφυλλου, αιθέρια έλαια σανδαλόξυλου και μανταρινιού.

Το λάδι καρύδας, εκτός από πολύ βιταμίνη Ε, περιέχει φυσική γλυκερίνη που το καθιστά ιδανικό για βαθειά ενυδάτωση και πολύ καλό φίλτρο των βλαβερών ακτίνων. Δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα για τη διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα. Έχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες και είναι απαραίτητο για την προστασία της επιδερμίδας από καψίματα και για τη διατήρηση της ομοιόμορφης όψης αφού έχει αντιφλογιστική και αντισηπτική δράση.Επίσης, είναι πολύ απαλό και καθόλου λιπαρό υγρό και συμβάλλει στην εύκολη και γρήγορη απορρόφηση της κρέμας από το δέρμα.

Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και Ε. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά τους ερεθισμούς του δέρματος. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και είναι ιδιαίτερα τονωτικό για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η αλόη βέρα χρησιμοποιείται ευρέως για την επούλωση τραυματισμών αλλά και για την ανακούφιση μικροεγκαυμάτων. Αυτό γιατί έχει επουλωτικές ιδιότητες και αντιφλεγμονώδη δράση. Προλαμβάνει και καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Έχει επίσης αντιμικροβιακές και αποτοξινωτικές ιδιότητες. Όλα αυτά την καθιστούν απαραίτητη για την περιποίηση του ανδρικού δέρματος που υποβάλλεται σε συχνό ξύρισμα με αποτέλεσμα ερεθισμούς και ξηρότητα.

Το λάδι Τριαντάφυλλου είναι ένα από τα καλύτερα αντιγηραντικά έλαια και το ιδανικότερο για την αναγέννηση των ιστών της επιδερμίδας. Βοηθά στη μάχη ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση. Προάγει την επούλωση των ουλών και βοηθά στην αντιμετώπιση τυχόν μικροεγκαυμάτων.

Το αιθέριο έλαιο μανταρινιού είναι ένα απαλό και με λεπτό γλυκό άρωμα έλαιο. Είναι πολύ βοηθητικό στην ξηρή επιδερμίδα γιατί δρα διεγερτικά και τονωτικά. Χρησιμοποιείται ευρέως στην αρωματοθεραπεία ως καταπραϋντικό, αντισηπτικό και αντιρυτιδικό.

Το αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλου έχει ουσιαστική επίδραση στο δέρμα και ενδείκνυται για διάφορες δερματικές παθήσεις, ανάμεσά τους οι ερεθισμοί, η λιπαρότητα και η ακμή. Θεωρείται ιδανικό για την ενυδάτωση και την αντιγήρανση του ανδρικού δέρματος και τη θεραπεία της ξηρότητας και των σκασιμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου